Powstanie naszej piekarni datuje się na 1999 rok. Już od tego czasu przyświeca nam tytułowe motto, które przez lata stało się naszym najważniejszym odniesieniem podczas produkcji pieczywa. Unikalny smak naszych produktów zawdzięczamy tradycyjnej staropolskiej recepturze, na bazie, której każdego dnia opieramy nasze wypieki. Dzień w dzień, zespół wysoko wykwalifikowanych piekarzy – z wieloletnim doświadczeniem – czuwa nad prawidłowym przebiegiem procesów produkcyjnych, począwszy od przygotowania zakwasu, aż po sam wypiek.
Mamy świadomość, że prawidłowe żywienie jest nieodłącznym warunkiem zdrowego rozwoju fizycznego i umysłowego, a także ma nieoceniony wpływ na wzmacnianie odporności. Z tego względu podjęliśmy się współpracy z wieloma przedszkolami, szkołami oraz domami opieki na terenie całej Warszawy, gdzie każdego dnia dostarczamy najwyższej jakości pieczywo.
JAKOŚĆ– w naszych produktach używamy wyłącznie sprawdzonych, wysokiej jakości składników, tak aby nasze produkty cechowały się unikalnym zapachem oraz niezapomnianym smakiem. Przy doborze składników do procesu produkcji współpracujemy tylko ze sprawdzonymi i zaufanymi partnerami. Najwyższej jakości mąkę dostarczają nam MŁYNY ZBOŻOWE ŻABCZYŃSCY.
TRADYCJA – za sprawą ponad 20 letniego doświadczenia nasze receptury, zostały starannie opracowane i sprawdzone. Podejmując z nami współpracę macie Państwo pewność, że pieczywo, które dostarczamy cechuje się oryginalnym i niepowtarzalnym smakiem.
OTWARTOŚĆ – jesteśmy w stanie stworzyć każdy produkt, idealnie dopasowany do konkretnych potrzeb klienta. Nie znaleźli Państwo pożądanego produktu? Prosimy, o kontakt – wspólnie stworzymy coś unikalnego.
ROZWÓJ – z roku na rok , staramy się podążać za najwyższymi światowymi standardami. Nasi pracownicy przechodzą odpowiednie szkolenia i podnoszą swoje kwalifikacje, a my dbamy aby cały proces produkcji był wspierany przez regularny rozwój technologiczny.
Paweł Zeller, Dariusz Popowski